Начало / За мен

За мен

Иван Иванов

Образование:

2002: НФСГ /Национално Финансово – Стопанската Гимназия/ средно професионално образование, гр. София

2008: НБУ /Нов Български Университет/ – Бакалавър по програма „Език и Литератута“, гр. София

2012/18: семенари, конференции, курсове към НСНИ /Национално Сдружение Недвижими Имоти/, програми и обучения свързани с бизнеса с Недвижими имоти. Диплома от МОН /Министерство на Образованието и Науката/ за професия „Брокер“ от 2017 година.

Сертификат в съотвествие с изискванията на МОН и НАПОО в център за професионално обучение на НСНИ за положило успешно изпити по теория и практика за професия „Брокер“, специалност „Недвижими имоти“ от 2017 година.

2020: НБУ /Нов Български Университет/ – Магистър по „Мениджмънт за организационно съвършенство“, гр. София

Опит:

 • 3 години в сферата на бизнес администрацията;
 • 3 години в сферата на фасилити мениджмънта;
 • 12 години в сферата на недвижимите имоти;

Ценности:

 • Доверие и честност;
 • Отговорност и разбиране;
 • Високи стандарти;
 • Постоянно самоусъвършенстване;
 • Конфиденциалност;
 • Дисциплина и упорита работа;

Мисията е да се стремя да предоставя едно от най-добрите обслужвания, една от най-добрите консултации на клиентите си и да отговоря на всички техни изисквания. Затова най-големият комплимент, който мога да получа, е да ме препоръчате на вашите колеги, бизнес партньори, приятели и на семейството Ви! Това означава, че съм се справил и съм спечелил доверието Ви

Моите методи на работа

Иван Иванов

Моята философия вместо визия

Всички клиенти, с които съм работил, са имали една и съща цел – да продадат, купят, наемат или отдадат под наем имот. Едно обаче е различно. Всеки от тях има различни причини, поради които има нужда да продава, купува, наема или отдава. Затова и моята философия е да разбера от какво точно има нужда клиента, за да мога да му дам максимална информираност така, че да вземе правилното решение за себе си. Разбира се клиента си е в правото да избере брокера, с който да работи и да го представлява.

home-interior

Основният въпрос на клиента – „Какво печеля аз?”

Нормално е, когато ползвате услуга на брокер да се запитате „Какво печеля аз?”, „Защо да избера точно тази агенция и брокер?”. Защото брокера, който изберете би следвало да Ви спести време и пари. Аз съм на мнение, че моите клиенти искат грижа, искат информация, искат те да постигнат целите си чрез моите услуги. Така, че да останат доволни и да ме препоръчват. Много важно правило е брокера, който изберете да се ръководи от това първо да си свърши качествено работата, за която сте го наели, а не да се ръководи от това колко пари ще изкара. По това може да разберете дали брокера, който наемате има дългосрочни намерения да остане на пазара за недвижими имоти.

home-interior

„Ще му се обадя!”

Ако решите да се свържете с мен за среща и безплатна консултация с цел да обсъдим Вашите нужди относно:

 • Имот – състояние, характеристики, подобрения, тип строителство и др.;
 • Пазар на недвижими имоти в София – какво е състоянието на пазара в момента, касаещ се до Вашия имот. Каква конкуренция има той на пазара. Ще изготвя Сравнителен Пазарен Анализ, който представлява списък на сходни имоти във Вашия квартал, които се предлагат в момента, както и такива, които са продадени скоро;
 • Цена – на база пазарните параметри, заедно ще определим най-добрата цена за имота Ви;
 • Маркетинг – Ако решите ще обсъдим конкретно изготвен маркетинг план и реклама за Вашия имот, с който да достигнем до максимален брой колеги брокери с готови клиенти както, и потенциални купувачи.
home

„Ще се справя сам/а!”

Ако все пак решите да продавате сами имота си или да изберете други колеги и агенции, с които да работите, ще имате една основа на базата на безплатната консултация с мен относно вашия казус така ще имате база за сравнение. Или примерно, ако сте продавач най-малкото да ценообразувате имота си правилно, тъй като това е от основно значение.